fredag den 1. marts 2013

Forårsfavoritter

Den ene blomst skønnere end den anden springer ud her i forårsmånederne, så det er ikke let at vælge tre favoritter. Meeen dem jeg længes mest efter at gense er nok:

Syrenen - der ikke alene er smuk men også har forårets mest fortryllende duft.

Almindelig syrén Syringa vulgaris

Min samling af påske og pinseliljer - der bliver større og større for hvert år der går.Alle de skønne akelejer.....

Akeleje 'Green apples'

Og her fotograferet mod en dramatisk himmel.
I må have en fantastisk forårs weekend :-)
 

26 kommentarer:

 1. Dejlige billeder. Jeg har også mange yndlinge, bare ingen billeder ... Men dine er smukke. God weekend i haven :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana :-) Det med billederne skal nok komme. Vi er vist mange der først er begyndt at tage billeder i haven, efter vi er begyndt at blogge.

   Slet
 2. Hvor har vi mange favoritter her i foråret, men det er nok fordi vi har længtes hele vinteren. De er smukke dine favoritter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth :-) Ja og måske også fordi det snart er et år siden, vi har set dem sidst. De fleste forårsblomster har jo ikke en særlig lang blomstring.

   Slet
 3. Ikke lett å velge, men akkurat nå så lengter jeg etter at alle de lekre våririsene skal starte blomstringen her hos oss : ) Ha en riktig fin helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ranten :-) Våririsene er også skønne. Jeg har desværre ikke nogle selv, så jeg må nøjes med at nyde jer andres.

   Slet
 4. Duften af syren, uhm.
  Spændende, at du samler på Narcisser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Ulla syren duften er himmelsk! Der er så mange spændende Narcisser, så jeg kan slet ikke lade være med at købe dem :-)

   Slet
 5. Hej Gitte.Smukke blomster du har valgt som dine ynglinge.Sjovt nok har jeg også lavet et indlæg forleden med syren som en af mine ynglinge.Meget spændende akeleje du viser.Jeg har sået fire forskellige .....er spændt på hvornår de begynder at vokse.
  Rigtig god weekend til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette :-) Spændenden med dine akelejer. For 2 uger siden såede jeg to forskellige slags akelejer indendørs. I dag tror jeg, at jeg kan skimte en enkelt spire :-)

   Slet
 6. I am pleased I don't have to make a choice because all the flowers you are showing are beautiful. I wish I could smell the parfume of the Seringa.
  Have a wonderful weekend Gitte.

  SvarSlet
 7. The white flowers are very beautiful.

  SvarSlet
 8. Kære Gitte.

  Idag tager jeg rundt og besøger alle de søde havebloggere, der var så venlige at skrive sådan nogle søde og hjertevarmende ord på Claus` blog, da han fortalte om min bogudgivelse. Ja, og nu er turen kommet til dig. Jeg ville ønske at jeg havde mere tid, så jeg kunne dyrke alle de lækre haveblogs, der er dukket op.

  Sikke nogle pragtfulde billeder, du har lagt på. Ikke mindst det af syrenen. Jeg viste det til min Syrenprins og han begyndte straks at savle og få alvorlige syrenabstinenser. Vi trænger alle til blomster nu. Hav en dejlig havesæson 2013 og tak fordi jeg måtte kigge forbi:o)

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
 9. Hello Gitte, what a nice start for the spring. Here we spent our first day in the garden, it was so nice. Very few flowers, but patience is key, we see already a lot of promisses !!!!
  Have a nice week-end,
  bises,
  Régine

  SvarSlet
 10. I picked some of these guys from my garden this week. How pretty!

  SvarSlet
 11. Dejlige billeder Gitte.
  Jeg hæfter mig ved Green Apple. Dem har jeg flere af, men ikke alle bliver ens. Nogle bliver som den du viser og andre mere fyldte. Fælles for dem er at de er lime grønne inden de er helt sprunget ud. De fleste bliver helt hvide lige inden de afblomstre!!

  SvarSlet
 12. Deilige vårblomster!
  Og nydelige blomster på Todays Flowes:)

  SvarSlet
 13. Så härligt de ser ut på dina bilder längtar verkligen tills de finns i närheten och man kan känna doften av dom.Idag skall jag fara till kolonin och ha fika med mig i solen.
  Ha en fin söndag
  Kram meta

  SvarSlet
 14. Beautiful and lovely pictures!!
  Your pictures let me forget the cold weather in front of my window. Temperature is -7C right now:(

  SvarSlet
 15. Thank you Gitte, we have had a heavy snowfall where I live so these lovely flowers brighten my day :)

  SvarSlet
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...