fredag den 24. april 2015

Ny terrasse

Work in Progress billeder af vores nye træ terrasse. Der arbejdes hårdt og koncentreret, da terrassen SKAL være færdig i næste weekend, hvor min datter skal konfirmeres.


Vi har valgt Robinie træ, da det er en hård træsort, der har lang holdbarhed uden behandling/vedligeholdelse. Brædderne skulle få den smukke grå patina efter et år. En ulempe ved Robinie er at stammen er meget kroget, så brædderne kan derfor kun fås maksimalt 3 meter lange. Derfor er vores terrasse i tre sektioner.

Robinie er en miljørigtig træsort, der bl.a. dyrkes her i Europa. I Danmark er træet mest kendt under navnet Uægte Akacie.

Ny terrasse kræver nye havemøbler, men jeg synes det er svært at finde nogle i pænt design, der både er praktiske, gode at sidde i og til at betale.


Billeder af det færdige resultat følger forhåbentligt snart :-)

9 kommentarer:

 1. Dette ser ut til å bli en flott terrasse! Ja, hagemøbler kan være vanskelig å bestemme seg for, og forskjell i priser er virkelig store. Lykke til med den forestående konsfirmasjonen. Vi skal ha neste vår, så vi har ennå god tid. Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
 2. Jeg ville også elske at have en træ terasse. Der er noget helt særligt over at gå med bare tæer på træ :) god konfirmation :)

  SvarSlet
 3. Jeg ville også elske at have en træ terasse. Der er noget helt særligt over at gå med bare tæer på træ :) god konfirmation :)

  SvarSlet
 4. Flot teresse :-) - Jeg har det også lidt svært med havemøbler.. desværre alle de møbler jeg kan lide meget dyre:(
  God arbejds weekend:-)
  Gro

  SvarSlet
 5. Hej Gitte JA !!! det gælder bare om at blive færdige med terrassen inden konfirmationen......................skal også selv til sådan en hos min søsters dreng.
  Og synes også at det er svært med de havemøbler........................men har et rundt bord med gode stole til i sort flet.Og det var til at betale.Men vi sidder næsten altid ned i vores kurvestole i vores lille pergola.
  Rigtig god arbejdslyst knus Jette

  SvarSlet
 6. Det er vel nok en dejlig krog der, og smuk gulvbelægning.... tillykke med næste uges konfirmand.

  SvarSlet
 7. Smuk, smuk terrasse.. og noget lækkert træ i har valgt. Det bliver da et skønt sted at sidde og nyde de lange sommeraftener.
  Pye den med havemøbler den er jeg heller ikke så god til. Ofte finder jeg dem jeg bedst kan li på den blå avis. Jeg har ellers kig på det lækreste sæt fra Jysk, men prisen er desværre alt for høj til min pung.
  Rigtig god konfirmation og tillykke med konfirmanden.
  Kh Linda

  SvarSlet
 8. Det ser godt ud, det er så lækkert med en træterrasse uden for døren, det giver en forlængelse af rummet indenfor:-) Det er svært mht. havemøbler, jeg håber at du finder nogle lækre og ikke for dyre.
  Tillykke med datterens konfirmation og ha en god fest.
  P.S. hvor er det en skøn headder du har på:-)

  SvarSlet
 9. Wow det ser skønt ud - og lækkert hus også :-) Vi har også fået en træterrasse - og det er simpelthen et af de bedste ting, vi har lavet. Den er SÅ skøn - og dejlig blød at gå på i stedet for sten. Får vi mon terrassen at se , når den er færdig og indrettet? Go dag!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...