lørdag den 6. august 2016

Summer Drummer og Kiss me over the garden gate


Så blev spændingen udløst. I flere måneder har jeg gået og vredet hjernen for at prøve at huske hvad det var for nogle prydløg jeg havde sat i efteråret, og som blev ved med at vokse. Dagen inden vi tog på ferie d. 10. juli sprang de 180 cm høje prydløg 'Summer drummer' endelig ud og de blomstrer stadig.


Nærbillede af Summer Drummer. Jeg tror ikke, de små blomster i løget springer ud. Blomsten minder lidt om en porreblomst.


Jeg er glad for, jeg har plantet den høje sommerblomst orientalsk pileurt Persicaria orientalis 'Kiss me over the garden gate' / 'Kys mig over havegærdet' i nærheden af prydløgene, så prydløgene har lidt selskab i højden.


Den mørkerøde  lægekvæsurt Sanguisorba officinalis giver også liv i højden.

I bedet, som er det eneste blomsterbed vi kan se fra stuen og terrassen, blomstrer også lyserøde og blålilla spydverbena Verbena Hastata, purpursolhat 'Pallida' og lyserød cosmos.


Til sidst et billede hvor man kan se næsten hele bedet. De blålilla spir i højre side af billedet er stauden indianermynte Agastache foeniculum.4 kommentarer:

 1. Hej Gitte! Det är inte alltid lätt att minnas vad man planterat. Det blev riktigt fint.
  Ha en trevlig weekend.
  Marika

  SvarSlet
 2. Your pictures are beautifull, these are good associations ! Bisous Gitte,

  SvarSlet
 3. Et rigtigt smukt bed! Jeg ville ønske, at lægekvæsurten ville brede sig meget mindre - de små, mørke blomster er jo uundværlige i den type bed.

  SvarSlet
 4. Hej Gitte.Et rigtig flot bed du viser.Og lægekvæsurt hat jeg også.Fik den af Fru Friis for nogle år siden.
  Og de spydverbena jeg vandt hos dig sidste år står rigtig flot i mit dråbebed.
  Men en flot Summer Drummer du har.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...