lørdag den 26. april 2014

Prikle weekend

I år har jeg desværre ikke fået oprettet en fane, med informationer om de frø jeg har sået. Det er ikke ensbetydende med jeg ikke har sået i år, jeg har hele 48 små potter i vindueskarmen. Mange af frøene har jeg fået ved at deltage i Isabelles Seeds of Love.

Her er et lille udvalg af hvad jeg har sået. De stjernemarkerede har jeg aldrig før haft i min have, så dem glæder jeg min ekstra meget til at se blomstrer.

Blomsterkørvel Orlaya grandiflora*, Hog peanut Amphicarpaea bracteata*, Hvid spydverbena Verbena Hastata*, Perilla frutescens, Palmekål  Calvolo nero di Toscana, Grøn rævehale Amaranthus.


 Paletblad Coleus, Seteria Hylander, Jakobsstige Polemonium caeruleum*, Blue Lace Flower Didiscus caerulea*, Sølvsalvie Salvia argentea,  Lyserød dusksalvie Salvie viridis

Her et billede af alle herlighederne. De fylder ikke meget i vindueskarmen (+ et bord) nu, men da jeg skal sidde på terrassen i det gode vejr og prikle i denne weekend, så får jeg nok hurtigt pladsmangel.

 
 
God weekend :-)

7 kommentarer:

 1. Alle de fine frølinger. Det er jo herligt. Du skal nok få masse af planter.
  Jeg har også sået spydverbena i hvid og blå men de vil ikke rigtig spire. Jeg
  må måske prøve igen. De lyserøde har jeg og kommer fint hvert år.

  SvarSlet
 2. Sånn ser det ut på planterommet mitt også :-)) Og behovet for prikling er helt klart tilstede. Men tror du jeg klarer å gå inn og prikle i dette fine været..? God helg!

  SvarSlet
 3. Heel mooi al die kleine nieuw plantjes....ik denk dat je ook Nederlands kan lezen, of tenminste snapt wat ik schrijf, want ik kan jou tekst ook best goed lezen...

  SvarSlet
 4. Ja, det små kommer til at fylde ekstremt meget, når det bliver priklet, og man ikke kan få stoppet, når man egentlig har nok, og der er flere småplanter tilbage i bakken :)

  SvarSlet
 5. Hej Gitte
  Dejligt ser det ud - og alle de små kommer da rigtig til at fylde rundt om i din have - det er da lige til at blive glad af.
  Jeg har også gang i en del småplanter her, bl.a. "gulerodsblomst" som startede her hos mig af frø fra dig, dem har jeg virkelig været glad for :0)
  Fortsat god weekend.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 6. Very nice pictures ! you are clever than me for all these seeds, I would like to see mine as big as yours but it is not always the case. If you have seeds from you Salvia argentea at next SOL I will ask you some, for sure ;-).
  Wish you a nice week,
  Bisous,

  SvarSlet
 7. Øj hvor har du meget.... spændende ser det ud... og spændende er det at se hvordan de kommer videre.
  Mange glade havehilsner Susan

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...