lørdag den 15. november 2014

MAKRO

Kunne du tænke dig at hjælpe mig? Så må du gerne skrive hvilke af nedenstående billeder du bedst kan lide og gerne hvorfor. Jeg trækker lod om tre poser frø fra min frøliste, mellem alle der svarer. Jeg skal have dit bud senest fredag d. 21. november. Alle kan deltage også mine udenlandske læsere. Hvis der er problemer med a lægge en kommentar, kan du i stedet skrive en mail til frafroetilblomst@gmail.com Jeg opdaterer dette indlæg med navnet på vinderen lørdag d. 22. november.

På forhånd tak :-)

Opdateret 22.11.2014 med vindere - se slutningen af dette indlæg.
 
1 - Dahlia
 
2 - Cosmos

3 - Storkenæb Geranium

4 - Storkenæb Geranium Hollywood

5 - Staudevalmue i forfald

6 - Violfrøstjerne


7 - Storkenæb Geranium Rozanne

Tusinde tak for alle jeres kommentarer, det var sjovt at læse de mange forskellige begrundelser :-). Jeg skal bruge et af billederne (eller måske et helt andet) til 'noget', men jeg ved endnu ikke hvilket jeg vil vælge.
Jeg har valgt at trække to vindere, da der var så mange der deltog. Vinderne blev Linda of Vibeke, send mig jeres frø ønsker og adresser. God weekend.

22 kommentarer:

 1. Ai,ai,ai! Du gjør det da slette ikke lett for oss med alle de nydelige macro blomstene. Neste som jeg måtte trekke lodd om dem selv. Vel, må man, så må man. Jeg har nok en egen forkjærlighet for Geranium Rozanne. Med sin knallblå farge og de søte små rosa kroner troner den i hagen frem til frosten kommer. Den grønne bakgrunnen er en skarp og lekker kontrast. Ja, det må nok bli bilde 7:)

  SvarSlet
 2. Uuuuh svært. Vakler mellem 4 og 5. 4 fordi det er så smukt at man kan se årerne i kronbladene så tydeligt, og 5 fordi en helt almindelig valmue kan så så bizar og overjordisk ud. Men det må nok blive nummer 4 af rent æstetiske årsager. Det er så dejligt med lidt sommerglæde her i november.

  SvarSlet
 3. Flotte bilder alle sammen men jeg holder en knapp på nr.5 :-)) det var noe med det grafiske uttrykket som bildet gir. God helg!

  SvarSlet
 4. Dejlige billeder! Jeg stemmer på nr 5, den er utrolig spændende, og en jeg ikke lige har set afbilledet på den måde.

  SvarSlet
 5. Hold nu op du gør det svært... alle billederne er jo utroligt smukke. Jeg svor til storkenæbbene... lige indtil jeg fik nær-studeret staudevalmuen altså billede nr. 5. På trods af forfald er der stadig en masse skønne detaljer.
  - Pia H

  SvarSlet
 6. Kære Gitte
  Det er svært at vælge. Men staudevalmuen i forfald er min favorit.
  Jeg kan godt lide det er skarpt i midten og sløret ud ad til. For mig er det vigtigt at nogle af frøene mangler- det bryder symmetrien og giver en spændende komposition.
  Der er gode modsætningsfarver - den grønne og røde.

  Kram
  JetteMajken

  SvarSlet
 7. Kære Gitte
  det er et rigtig svært valg, jeg kunne vælge flere af de flotte blomster! Men når det kun må være èn så bliver det nummer 4 Geranium Hollywood. Det har noget at gøre med den måde hvorpå man kan se den lysegrønne midte samt de pink åre lyse op i de lyserøde blade :-)
  God søndag
  Gro

  SvarSlet
 8. Den er ikke nem, kunne du bare have nøjes med 3 -4 billder :o) jeg holder på billede nr 5..den ligner en noget lækkert der er lige til at spise...super billede.

  SvarSlet
 9. De er utroligt smukke alle sammen, men hvis jeg skal vælge, bliver det enten 1 eller 5

  SvarSlet
 10. Jeg bider mærke i at du skriver hvilke billeder ;)
  Så jeg regner med at man godt må vælge flere :)
  Jeg kan godt li nr.1 fordi jeg synes at blomsten er så smuk og farverne og detaljerne er så fine
  Og nr. 7 fordi jeg elsker Geranium og den intense blå farve der træder frem er så fin

  SvarSlet
 11. Hei Gitte! De er så vakre alle sammen, men jeg liker best det første med dahliaen. Det er fargene og hele uttrykket på bildet jeg liker så godt :)

  SvarSlet
 12. Hej Gitte.Alle billederne er smukke...................men vælger nr.3.Det er bare SÅ smukt.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
 13. Alle er gode, men jeg vælger nummer 7 pga. farverne, som tiltrækker øjne og hjerte.

  SvarSlet
 14. Syntes nr 4 er vidunderlig smuk. Farverne og strukturen i bladene og så fordi at der i midten altid er en der skal lave ballade :-)
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 15. Hei! Utrolig vakre bilder. Men du ber om at vi skal velge ett!! Ha bladd opp og ned flere ganger og lander på bildet av dahliaen. Fordi det er spennende og veldig fascinerende med uendelig med kronblad som åpner seg mer og mer. Fargene er vakre. Lyse ytterst og mørkere innover. Det gir et sug innover i bildet. Ha det godt! Hilsen Anne

  SvarSlet
 16. All your macro are beautiful. But I choose the photo 4 because we have the impression that it is the real flower. We see relief veins, we see well the texture of the flower, the "flesh" of the flower is given a pearly gloss... It is difficult to explain in English! Beautiful day to you Gitte!

  SvarSlet
 17. Jeg synes alle billeder er utrolig smukke, men kan nok bedst lide nr. 1, 2 og 7.

  SvarSlet
 18. Hej GITTE. De er alle fantastiske.
  Har svært ved at vælge - men hvis jeg skulle hænge et på min væg eller bruge det til en bog fx, ville jeg vælge nr. 3. Perspektivet er anderledes og der er noget poesi over det. Men alle er super. Nr 3 skiller sig dog lidt ud. Kh. Rikke

  SvarSlet
 19. Nr. 5 er fantastisk. Taget fra en spændende vinkel.

  SvarSlet
 20. Tusinde tak for alle jeres kommentarer, det var sjovt at læse de mange forskellige begrundelser :-). Jeg skal bruge et af billederne (eller måske et helt andet) til 'noget', men jeg ved endnu ikke hvilket jeg vil vælge.

  Jeg har valgt at trække to vindere, da der var så mange der deltog. Vinderne blev Linda of Vibeke, send mig jeres frø ønsker og adresser. God weekend.
  Kh
  Gitte

  SvarSlet
 21. Vandt jeg ? heldige mig :o) Jeg glæder mig til at se hvilke frø det er jeg har vundet :o)
  Kh Linda

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...