tirsdag den 3. januar 2017

GODT NYTÅR

Med billeder fra maj 2016 vil jeg ønske alle et godt og lykkebringende nytår.

Tusinde tak for alle de søde mail og kommentarer her på bloggen samt skønne kommentarer og likes på Facebook og Instagram ❤Hvid velduftende aftenstjerne Hesperis matronalis i det hvide bed.


2016 blev året hvor jeg endelig fik taget mig sammen til at starte forfra i det hvide bed. Det ti år gamle bed var efterhånden blevet godt og grundigt invaderet af skvalderkål, vinca, vorterod, selvsåede brombær m.m. På nær et par hvide floks blev alle stauder gravet op og smidt ud og jorden grundigt renset.


Herunder et billede fra det hvide bed taget for et par år siden. Jeg har altid sat stor pris på de hvide lupiner, men da lupinerne er havens største dræbersnegle magnet, har jeg valgt, at jeg ikke længere vil have lupiner i min have.


Hjørnet af det blå bed.


I maj byggede en solsort rede på en stige i vores åbne cykelskur. Det var sjovt at følge med, og jeg var så heldig, at de tre unger fløj, eller rettede hoppede, fra reden en søndag, hvor jeg var i haven.


7 kommentarer:

 1. Hej Gitte
  Du har ret, lupinerne er nogle af sneglenes yndlingsføde, det er klamt at finde en lupin dækket af snegle.
  Godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Dear Gitte, I have a humble small white garden bed in my garden as well, so I am therefore particularly interested how yours will turn out this year. Your first photo of your white garden bed is so pretty!
  I love the white lupines, too, but that the slugs are so much after them is really bad. I wonder if I could grow them in my climate. We do have slugs and snails, though not that many, but I believe lupines need a lot of water and that might be the reason why they won't do that well in my climate.
  Anyway, I am very excited about this brand new garden year and hope it will be a good one.
  Wishing you a Happy New Year 2017! May your garden and blog thrive as well!
  Warm regards,
  Christina

  SvarSlet
 3. Hei!
  Lurer på hva en sånn liten trost tenker på? Den har et merkelig uttrykk. Jeg har ingen helt hvite bed, men det er veldig fint å se. Flotte bilder.
  Godt nytt år Gitte! Anne

  SvarSlet
 4. Happy New Year Gitte, thank ou for your nice pictures from 2016, wish you all the best for 2017 ♥♥♥
  Hugs

  SvarSlet
 5. Hej Gitte!
  Fina bilder från din trädgård. Lupin har jag försökt plantera, med dåligt resultat. Hade äntligen en vit som blommade förra sommaren. De är vackra. Vitt är vackert.
  Ha en fin fortsättning på det nya året.
  /Marika

  SvarSlet
 6. Godt nytår Gitte og tak i lige måde for kommentarer og likes:) Det er godt at få ryddet op i ukrudt og andet i et bed, en god fornemmelse at forny det, men hvor ærgerligt mht lupinerne som er så smukke hos dig. Jeg kan heller ikke have lupiner for sneglene og det samme gælder hosta som jeg også har ryddet godt op i og må holde i krukker.
  Spændende at se det hvide bed til næste år:-)

  SvarSlet
 7. Hej Gitte. Godt nytår. Det var nok godt, at få ryddet op i det bed og plante til med nyt. Jeg kan også godt lide hvidt og synes hvidt og grønt passer godt sammen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...