mandag den 1. juli 2013

Roser

En gennemgang af roserne i min have er hurtigt overstået, da jeg kun har to forskellige. Det bliver der nok snart ændret på, da jeg er blevet fristet af de mange skønne roser, jeg har set på andre haveblogs de sidste par uger.

De hvide Winchester Cathedral roser får både hvide og lyserøde blomster - smart nok.


I en stor krukke har jeg tre Rhapsody in Blue.Hvis I kigger godt på det første billede, kan I skimte enden af en af øjenbæerne i min have - et 6 meter langt transportbånd, som jeg har haft 'glæden' af i haven det sidste år. Vi har haft gang i en større kælderudgravning og ombygning de sidste to år og nu går det endelig fremad og bunkerne med byggematerialer i haven bliver mindre og mindre. Måske får jeg også snart belægning på terrassen igen - ihh hvor jeg glæder mig :-)

12 kommentarer:

 1. Hej Gitte.Kan da godt forstå at du glæder dig til at være færdig med jeres projekt.Men det er da to smukke roser du har.Jeg har heller ikke så mange roser.Men har da lige købt to Alfred roser til min nye pergola.God aften Jette

  SvarSlet
 2. Det er fine roser du har. Jeg har købt mange roser på det sidste ... bør vist snart holde en pause ... men det er svært når man først kommer i gang. Det vil du sikkert også opleve ;-)

  SvarSlet
 3. Kære Gitte,
  Hvis bare vi vælger rigtigt, behøves der ikke en frygtelig masse forskellige roser i haven. Jeg har en del Jacques Cartier, som jeg fuldstændig har tabt mit hjerte til - men jeg må alligevel indrømme, at du frister med dem du viser her. Smukke billeder som altid :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
 4. Beautifull...my Rhapsody in Bleu died this winter :(:(

  SvarSlet
 5. For noen nyyydelige roser. Nyter dem. De fleste mine overlevde ikke den harde vinteren (kun tre stykker igjen...). Så nå blir jeg inspirert til nye innkjøp rundt på bloggene. Den lilla var himmelsk bedårende.

  SvarSlet
 6. Jeg har heller ikke så mange roser Gitte...men er glad for de få jeg har. Mine er dog kun delvis udsprunget endnu. De vil vist gerne have lidt mere varme.
  Men det er nogle fine billeder af dine roser du har taget. Øjenbæ eller ej det er altid godt at afslutte et projekt og kommer videre. Ih hvor jeg kender det.

  SvarSlet
 7. Dejlige roser, så det var godt nok svært at få øje på en bæ... Men det lyder som om, det bliver rigtig dejligt at få den fætter ud af haven! ;o)

  SvarSlet
 8. Jeg har en Aïcha, som også får lyserøde hoveder ind i mellem. Det ser bedårende ud og det gør det også på din Winchester Cathedrel, men jeg tror ikke det er meningen. Måske netop derfor er det ekstra charmerende, når det falder heldigt ud.

  SvarSlet
 9. Åh denne rosernes tid er helt vidunderlig. Min egen Winchester er ved at være færdig med blomstringen for denne gang, men den kommer forhåbentligt igen lidt senere. Årsagen til at den kan få lyserøde blomster er, at det er en sport af den lyserøde Mary Rose. Smukt er det nu. Jeg har selv sat 2 lyserøde Jacques Cartier og en hvid af sammen for at få den lyserøde/hvide effekt, så det er da smart, at du har det indbygget :-)

  SvarSlet
 10. Så nydelige roser du har! Så spennende med to farger på en og samme busk. Jeg har ikke så mange jeg heller, men håper at det blir litt flere etterhvert. Denne vinteren var imidlertid tøff for rosene her. Noen har fryst helt ned og ser veldig stusselige ut nå.

  SvarSlet
 11. These are 2 very nice roses Gitte, good choice !! Hope your works are finished soon, so you can even better feel good in your garden :-)
  Bisous, enjoy your day,

  SvarSlet
 12. Jag älskar när Winchester Cathedral har två olika färger på blommorna. Vackert!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...