onsdag den 18. juni 2014

Valmuer

Som mange andre planter er den smukke lilla etårige opiumsvalmue Papaver somniferum 'Dark Plum’ tidligt på den i år.

 
I år når de lilla middelhavs prydløg Allium sphaerocephalon desværre ikke at blomstrer sammen med valmuerne, de er ellers fantastisk smukke sammen.

 
Det er ikke en meget stor bi, men en meget lille valmue ;-) 
 

Jeg går og venter spændt på at den mørke pæon valmue Papaver somniferum 'Black Peony' springer ud. Det er første år jeg har den i haven.


Jeg er nok ikke den eneste haveejer, der ser frem til regnvejr. Jorden i min have er så tør, at den slår revner. I weekenden måtte jeg opgive at plante, i det bed der indeholder mest lerjord.

11 kommentarer:

 1. Smukke valmuer :-)
  Nej du er ikke den eneste, som går og sukker efter vand - haven tørster. Jeg havde også problemer med at vende jorden forleden, da den er stenhård. Lad os krydse fingre for nogle gode byger.

  SvarSlet
 2. Hej Gitte
  Dine valmuer er fantastisk fine. Dark Plum ser flot ud- den har jeg ikke. Det er altid dejligt at vente på at noget nyt springer ud. Håber også på regn!
  Kram
  JetteMajken

  SvarSlet
 3. Veldig vakre bilder :-)) God sommer!

  SvarSlet
 4. Smukke valmuer. Dem har jeg også for første gang i år.

  SvarSlet
 5. Hei! Dette er så vakkert. Skal lete etter frø for denne er det virkelig verdt å ha. Kan tenke meg at sammen med A. sphaerocephalon, må være et fantastisk syn. God junikveld! Anne

  SvarSlet
 6. Bare SÅ smukke!!!
  Skøn dag fra Katinka

  SvarSlet
 7. Dem må jeg vist ud at investere i, de har den helt rigtige farve!

  SvarSlet
 8. Smellvakre! Iår er det ganske uventede planter som blomstrer samtidig. Kan ikke huske syrin- peon- og roseduft samtidig!

  SvarSlet
 9. The color of your popy's are great Gitte. Overhere the garden is very dry too! Some rain during the nights will be very welcome.
  Have a wonderful weekend.

  SvarSlet
 10. Hej Gitte. Det er godt nok flotte valmuer, du fremviser. Det ser fantastisk ud!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...