tirsdag den 14. april 2015

Blomstrende grene

Et af påskens store have højdepunkter, var da vores nabo endelig fik fældet deres store kirsebærtræ, der har taget eftermiddags solen i vores have. Jeg fik klippet grene af til næsten alle mine vaser, så vi har haft den mest vidunderlige forårsstemning i hele huset, den sidste uge.

 
Nu hvor træet er fældet, ser jeg frem til en solrig sommer i haven. Jeg håber også på at vores mosplæne bliver afløst af en græsplæne. 

 
 


Et par billeder fra haven. I juleferien fik jeg lagt de sidste krokusløg i en zinkbalje. Den skønne krokus Pickwick blomstrer nu - næsten tre uger efter de andre krokus.


Krokus Pickwick

7 kommentarer:

 1. Åh det bliver dejlig med sol i haven igen, og virklig fine grene, måske jeg også skulle ud og klippe lidt i mine grene.

  SvarSlet
 2. Det är så fint med blommande fruktträdsgrenar inne Lite försmak av det som komma skall. Smart att sätta krokusar så sent. De blommar så fort över men är så fina så de förtjänar en längre tid i trädgården. Här har varit kalla nätter så de har blommat ovanligt länge i år.Nu längtar jag efter som och värme igen efter regn ocg kyla
  Önskar dig en fin mitt i veckan
  Kram meta

  SvarSlet
 3. Skønne blomstrende grene. Mine krokus er færdige nu.
  Jeg håber også af vores mosplæne bliver til en græsplæne i stedet i løbet af sommeren.

  SvarSlet
 4. Dobbelt glædelige højdepunkter. Jeg har selv haft et kirsebærtræ og det kan virkelig blive stort, så jeg kan godt forstå at du glæder dig til sol i haven. Blomstrende kirsebærgrene i vaserne er en dejlig reminder om hvad der venter af blomsterrigdom lige om hjørnet:-)

  SvarSlet
 5. Åhhh hvor dejligt. Det er jo dobbelt så godt. Masser af lys og luft - og de smukkeste grene i vaserne nu. Heldige dig :-)
  Mange glade forårshilsner Susan

  SvarSlet
 6. Jeg må ut og klippe inn plommegrener den dag i morgen! Takk for påminnelsen :-))

  SvarSlet
 7. Det lyder godt, at I får mere sol i haven. Kirsebærgrene er bare så fine og meget forårsagtige. Din krokus er rigtig sød.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...