fredag den 6. september 2013

DAHLIA

I september er dahlia / georgine blomstringen på sit højeste. Jeg kunne ikke undvære dahlia på denne årstid - hverken i haven eller i stuen.
Den hvide dahlia herunder er en af dem jeg såede i marts. Den har en helt fantastisk blomstring og det er nok fordi jeg klippede topskuddene af flere gange, så den forgrenede sig. Det vil jeg fremover gøre på alle mine dahlia.


Denne lyserøde dahlia er endnu en af de frøformerede. Den passer godt sammen med den lyserøde spyd-verbena Verbena hastata 'Pink Spires'.


De sidste to billeder har min tolvårige datter taget. Det synes jeg, hun er sluppet rigtig godt fra :-)
I undrer jer måske over, hvorfor de sidste billeder er så små. Det var kun på de to første billeder, jeg kunne få menuen frem, hvor man kan sætte størrelsen. Er der andre bloggere der har dette problem?
Husk at I altid kan klikke på billederne, for at se dem større.

 


18 kommentarer:

 1. Ja den skal tidlig krøkes som god hagefotograf skal bli :) Jeg har ikke hatt problemer med å forstørre opp bildene. Har du prøv en annen nettleser? God helg Gitte! Og hils den unge fotografen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Ranten, det er vigtigt at starte tidligt :-)
   Når der er problemer med blogger, er det kun os der ikke anvender Chrome der går ud over. Så det kan godt være, jeg snart skal overgive mig og installere Chrome.

   Slet
 2. Superflot med blomsterhovederne der svømmer rundt i zinkbaljen :-)

  Jeg har ofte haft problemer af forskellig art, når jeg vil skrive indlæg. Har derfor overgivet mig, og går nu ind via Google Chrome, når jeg skriver. Det har ind til videre været problemfrit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi :-)
   Godt at høre at det er problemfrit med Chrome. Jeg må prøve at opdatere til Chrome.

   Slet
 3. Flotte billeder din datter har taget. Jeg har ingen problemer med at sætte billeder ind og med størrelsen.
  Lækkert med alle de dahlia hoveder i zinkbaljen, det er flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Lisbeth :-)
   Anvender du også Chrome?

   Slet
 4. Så smukt og din datter har bestemt talent Gitte ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 5. Hei! Dahlia kan jeg slett ikke unnvære. Fantastisk inspirerende bilder fra sinkbaljen. Datteren din har blikket. God kveld! Anne

  SvarSlet
 6. Man bliver altså helt bidt af at formere dahliaer selv. Prøv at tage frø fra nogle af dem. Så får du helt nye krydsninger ud af det og der kan nemt gemme sig en skøn overraskelse derimellem. Det har jeg gjort nu i flere år og har en del unikke.
  Skønne billeder.

  SvarSlet
 7. Nej, dem kan man ikke undvære! Fantastiske, dejlige dahliabilleder.Det er fint at lægge dem i vand, så kan man rigtig se de flotte hoveder.
  God Weekend!

  SvarSlet
 8. Dejlige billeder, dit fad er lige til, at spise ;-)
  - Ja din datter kan også godt få roser for sine billeder! Specielt det sidste :-)God weekend!
  K.Gro

  SvarSlet
 9. De très belles photos et des variétés de dahlia que j'aime. Il n'y a que très peu de temps que j'utilise cette fleur au jardin, je suis de plus en plus séduite par les coloris et les variétés et elle est surtout très utile à cette saison pour mettre dans les bouquets. Et ce bouquet dans la bassine est un ravissement. Bonne journée

  SvarSlet
 10. Dejlige billeder. Dygtig fotograf :-) Jeg har ikke været ude for det problem du beskriver med ikke at kunne styre størrelsen på billederne. Håber du finder ud af det.
  God weekend!

  SvarSlet
 11. Beautiful flower arrangement.....wonderful early autumn colours!

  Happy weekend,
  RUBY @ STARRY UNIVERSE

  SvarSlet
 12. Dahlia er dejlige i sensommeren og efteråret :)
  KH
  Marianne

  SvarSlet
 13. Smukke billeder! Jeg har haft det samme problem hver gang, jeg ville lægge mere end to billeder på. Min søn, som er programmør, kunne heller ikke få det til at virke, så han viste mig, hvordan jeg i 'html' kan ændre på størrelsen, så det gør jeg nu!

  SvarSlet
 14. Jeg er så hjertens enig med deg i at man kan da ikke være foruten Dahlia! De gjør sensommeren. Mange fine sorter du har hos deg. Det første bildet var helt fortryllende. Lekre fargekombinasjoner.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...