mandag den 30. september 2013

Efterårssol

Efterårets solstråler gør mange blomster endnu smukkere. Når solen skinner, nyder jeg min sølvbunke i modlys. Et vidunderligt syn, som desværre er svært at gengive på billeder

Sølvbynken skulle få små gule blomster, men dem er jeg så heldig endnu ikke at have set ;-)

Sølvbynke Artemisia ludoviciana 'Silver Queen' og Perovskia atriplicifolia ‘Little Spire’

Her en lille collage med billeder fra forrige weekend. Alle blomsterne herunder, på nær solsikken, er plantet i krukker, hvor de trives fortrinligt. Græssen er en sommerblomst, men får lov til at stå og pynte i krukken hele vinteren. Jeg synes, græsser er meget dekorative om vinteren.

Grøn rævehale (Amaranthus caudatus viridis), Prydhirse (Setaria atropurpurea viridis 'Caramel'), Solsikke (Peredovick) og hvid vinge-Tobak (Nicotiana alata)4 kommentarer:

 1. Gitte.Ja! vi har da haft det skønneste vejr her i august måned.Har også været rigtig flittig i haven og fået lavet en del nye bede i år.Har lige vist det sidste som er et nyet rhodo bed.
  Fik en lille stikling af den grønne rævehale du viser.....satte den i et hjørne af mit højbed......og den er bare vokset helt enormt.
  Din prydhirse er da bare så smuk.........den er jeg vild med.
  God aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 2. Jeg kan godt se, at det ikke er den samme hirse, som den jeg har fået frø af, min står fint derude og det er vist snart på tide at tage frø.
  Sølvbynken har jeg også, dog er jeg ikke så heldig som dig, min har gule blomster :)

  SvarSlet
 3. Deilige blomster hos deg enda : ) jeg er også glad i gresset som står flott og dekorativt gjennom hele vinteren : ) God høst!

  SvarSlet
 4. Dejlige efterårsbilleder fra din have. Solen skal virkelig nydes nu for der skal ikke mange skyer til før hele billedet vender til truende efterår.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...