Den stå nu i mit køkken vindue og pynter. Til sommer vil jeg plante den ud i en krukke.
Wasabi er hårdfør ned til 5 grader og trives i fugtig jord i skyggen. På nettet har jeg fundet billeder, hvor man kan se, at den får små hvide blomster. Jeg regner dog ikke med, at den blomstrer allerede i år.
Der går mindst 3 år, før roden er så stor, at man kan anvende den i madlavningen. Bladene kan også spises, men jeg har endnu ikke nænnet at prøve ;-)
I må have en dejlig aften :-)
Jeg har også en.
SvarSletFandt den i Irma, til 15 kroner.
Den er ret så fantastik.
Bladene smager rigtigt godt, skal jeg hilse og sige, især i salater.
Jeg kan godt forstå at du er ikke nænner at plukke af den, for jeg kan da kun give dig ret i at den er smuk.
Uhmmm må man godt få lyst til sushi, når man læser haveblogs...
SvarSletDet lyder spændende med en wasabiplante, det har jeg ikke hørt om før. Spændene når du skal til at plukke af den.
SvarSletKh. Anne-Mette
I realy don't know how her flowers are look like. Is'nt it used in diner's?
SvarSletgr. Marijke
Det er da en smuk plante, har aldrig hørt om den før.
SvarSletOgså ny for mig men sjove runde blade. Men den er ikke hårdfør, så jeg må begrænse mig.
SvarSletspændende - og med garanti velsmagende. Pas på jeg ikke kommer og napper den. Jeg er totalt wasabi freak.
SvarSletVi lavede sushi hjemme fornyligt, og det var et klart hit.
Netto har et sushi-for-fattigrøve-kit og der er jo ingen grænser for hvad man kan putte i. Det kan jeg varmt anbefale. Meen forstår godt du ikke nænner det før planten er vokset sig lidt større.
kommer tid - kommer wasabiiiii!
Så vackra blad! Vi är väldigt glada i sushi så det går ju åt en del wasabipulver. Man skulle behöva en egen planta!
SvarSletKram
Hej. Den er rigtig sød. Jeg kendte den ikke, men det lyder til, at den smager godt. Jeg forstår godt, at du ikke nænner at plukke af den endnu, men måske når den bliver større!
SvarSletSå spennende...ikke hør om planten Wasabi...bare krydderet:)
SvarSletGøy med noe nytt:)
Hyggelig du likte mine vårkranser...og at du kikker innom meg:)
God helg:))
Det lyder sørme spændende Gitte........håber det lykkedes for så er der basis for en god gang stærk mad ;0)
SvarSletKnus Dorthe
Tusinde tak for alle jeres kommentarer.
SvarSletJeg må se at få taget mig sammen - og få smagt på planten :-)