En slyng plante med tykke kødfulde blade, der mest dyrkes i tropiske lande og som anvendes i madlavningen. Hele planten kan spises både blade, stængler og blomster.
Planterne begyndte først at vokse i højden, da de fik pinde at kravle op ad.
Dette blad vejede hele 90 gram.
Her kan I se de noget specielle blomster. Planten klaskede sammen ved den første frost og frøene nåede desværre ikke at modne. Planten er flerårig, hvis den opbevares frostfrit.
Nyd jeres smukke hvide haver :-)
Nej, hvor er det dog en spændende plante du viser, smuk i vækst, blade og blomster.- Og så kan den
SvarSletspises!
Kærlig Hilsen
JetteMajken
Ja, jeg synes det er sjovt at dyrke planter der er lidt anderledes :-)
SletMen fik du smagt på vidunderet?:-)
SvarSletJa, vi spiste bladene rå i salater, men prøvede ikke at spise blomster eller stængler. De smager som spinat/salat. Jeg havde læst at bladene bliver slimede, når de bliver kogt, så det havde jeg ikke behov for at prøve :-)
SletDen ser både spændende og dekorativ ud. Den vil jeg skrive mig bag øret.
SvarSletJa, jeg synes også den er både spændende og dekorativ.
SletDen ser fin ud. Det er sjovt, for umiddelbart ser blomsterne ikke spiselige ud, synes jeg (jeg kan ikke lige forklare hvorfor jeg synes det ...)
SvarSletJeg forstår hvad du mener Nanna, jeg havde heller ikke lyst til at smage på blomsterne :-)
SletDet er da en rigtig sjov plante. Sjovt at prøve noget nyt mon den kan nå at sætte frø hvis den bliver dyrket i drivhus? Måske drivhus bliver for varmt? Hvor fik du frø?
SvarSletHej Anne. Jeg tror ikke det er for varmt at dyrke den i drivhus, når den trives i tropiske områder. Den bliver sikkert meget stor i et drivhus. Jeg købte frøene hos http://www.albinusfro.dk
SletThis is surprising .... looks to be a very interesting plant. If one day I find it, or seeds, I'll try, thinking of you :-)
SvarSletBisous, have a nice day,
Merci Régine :-)
SletUne plante qui me semble fort intéressante et que je ne connais pas, moi qui aime beaucoup les épinards en salade.
SvarSlet