De skønne farverige stedmoderblomster og hornvioler, er slet ikke til at undvære her i starten af foråret. I øjeblikket kan man købe dem i discount butikkerne for en slik. I år har jeg købt fire forskellige slags, som her er præsenteret på en lidt anderledes måde. Stilkene er stukket igennem en gammel zink kasse.
I kantine på min arbejdsplads serverede de en dag salat med stedmoderblomster. Godt nok er stedmoderblomster spiselige, men jeg kan altså ikke få mig selv til at spise de små smilende blomsterhoveder. Måske er der nogle af jer der har smagt på dem, og kan fortælle hvordan de smager :-)
Kære Gitte
SvarSletHvor fint og KREATIVT! Jeg synes det er mega sødt!
JetteMajken
Tusinde tak Jette :-)
SletSikke et smukt hjerte! Næ. jeg har aldrig smagt stedmoder, jeg kikker bare på dem ;-)
SvarSletTusinde tak Nana. Jeg foretrækker også at se på dem, frem for at spise dem :-)
SletJeg har klart å stå i mot fristelsen, den med 6 fioler :-)) Spørs hvor lenge det holder nå?! God uke!
SvarSletDet holdt ikke så længe, da vinden blæste blomsterne ud af hullerne ;-)
SletJeg smovser også i stedmoder og hornvioler for tiden. Men kun på traditionel vis. Jeg har endnu ikke prøvet at smage på dem.
SvarSletIna / http://annasplads.dk/
Det lader ikke til, at de er det store hit på middagsbordet :-)
Slet